Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht: Ajax kan in Berlijn rekenen op vol uitvak!

Het uitduel met 1. FC Union Berlin – de tegenstander in de tussenronde van de Europa League – is uitverkocht. We willen er allemaal bij zijn in Stadion An der alten Försterei.

23 januari 2023 - 11:10
Union 1200
Stadion An der alten Försterei is uitverkocht. © Ajax Life

Union Berlin en Ajax treffen elkaar op donderdag 23 februari om 21.00 uur. De laatste 450 van de in totaal 1100 kaartjes vlogen als warme broodjes over de toonbank. De ploeg van John Heitinga wordt in Duitsland volle bak gesteund door de eigen aanhang.

De support over de grens is altijd al geweldig. Dat bleek ook al in de groepsfase van het stukgelopen avontuur in de Champions League. In Liverpool wist Ajax zich eerder gesteund door 2660 supporters. In Napels liepen dik 2200 Ajacieden rond. Ook in het uitvak op Ibrox was geen plekje meer vrij.

Er zijn dus heel wat spaarvarkens kapot gemept om al die tripjes mogelijk te maken. Waar je ook gaat, is en blijft het credo! Weer een vol uitvak dus. We hadden dat ook wel verwacht. Union Berlin-uit is een confrontatie waar veel supporters toch met plezier naar uitkijken.

Berlijn is een toffe trip en goed bereisbaar. Een interessante stad om te bezoeken bovendien. Genoeg redenen dat reislustige Ajacieden deze trip niet laten lopen. Het is echter vooral zaak dat Ajax er een goed resultaat boekt. We hoeven niemand uit te leggen hoe hard dat nodig is.

We komen snel met meer informatie over omwisselen in Berlijn en wat al niet meer! Voorpret is immers ook pret! Nu is het echter vooral zaak om vooruit te kijken naar het thuisduel met de Duitsers, op donderdag 16 februari om 18.45 uur. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in een tot het laatste stoeltje uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >