Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supporters zaterdag welkom bij open training voor klassieker!

Ajax werkt zaterdag op De Toekomst de laatste training af voor de klassieker. Voor het eerst sinds 2019 is deze oefensessie weer open voor publiek. Kom naar Amsterdam om de ploeg van Alfred Schreuder dat broodnodige steuntje in de rug te geven!

18 januari 2023 - 20:29
Open Training 1200
Ajax kan een steuntje in de rug goed gebruiken. © De Brouwer

Het duel in De Kuip wordt helaas al jaren gespeeld zonder publiek in het uitvak. Daarom is het een mooie traditie dat de Ajacieden tijdens de laatste oefensessie voor Feyenoord-uit toch op de steun van de eigen aanhang kunnen rekenen. Mede door de coronapandemie was dit de afgelopen seizoenen niet mogelijk, maar de supporters zijn aanstaande zaterdag wel weer welkom.

De training begint om 11.00 uur op het hoofdveld van De Toekomst. De oefensessie is puur bedoeld om de selectie een hart onder de riem te steken richting een van de belangrijkste potjes van het seizoen. Voor sommigen dé wedstrijd van het jaar. Er worden geen andere activiteiten, zoals een handtekeningensessie, gepland.

Het is duidelijk dat Ajax het momenteel bijzonder zwaar heeft. De equipe van Schreuder worstelt nadrukkelijk met zijn vorm. Juist nu kunnen de spelers de steun van de supporters daarom extra goed gebruiken. Houd er rekening mee dat het afsteken van vuurwerk bij wet is verboden. Extra hard zingen en springen mag natuurlijk wel. Laten we er met z’n allen alles aan doen om de selectie een extra boost te geven richting de klassieker.

De aftrap van Feyenoord - Ajax staat zondag gepland voor 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >