Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste 55 basisklanten op bezoek bij Feyenoord

Een belangrijke zondag komt steeds dichterbij. Dan gaat Ajax op bezoek bij Feyenoord. Als opwarmertje laten we jullie hersens kraken met een heuse klassieker-quiz!

20 januari 2023 - 10:47
Klassieker Quiz 1200
Kluivert was invaller, dus die zoeken we niet! © Pro Shots

Het is op veel fronten ontzettend onrustig bij onze club. Binnen de lijnen, maar misschien vooral erbuiten. We leefden wel eens met een rustiger gemoed toe naar de wedstrijd van het jaar. Dat is toch zoals veel supporters de klassieker beschouwen.

De vraag der vragen is of Feyenoord-uit ‘de ommekeer’ wordt of juist een nog hardere val naar beneden. Het is hoe dan ook tijd om ons vizier te richten op zondag 14.30 uur. Dan trappen Feyenoord en ons aller Ajax de klassieker af in De Kuip.

Speciaal voor jullie draaiden we een heuse klassieker-quiz in elkaar. Toch ook om de eh... voorpret richting het weekeinde waar mogelijk te verhogen.

Wat vragen we precies? Nou ja, best simpel: vul de 55 lege vakjes hieronder in. Krijg jij het voor elkaar om de laatste vijf basisopstellingen van Ajax in de klassieker tevoorschijn te tikken?

Let op: het gaat om de uitwedstrijden en om basisspelers. Je krijgt zes minuutjes de tijd. Succes!

Mocht de quiz niet in één keer goed inladen, ververs dan de pagina. Dat helpt eigenlijk altijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >