Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom jij ook naar Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi? [GESLOTEN]

Speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare organiseren we een zaalvoetbaltoernooi in de voorjaarsvakantie. Op vrijdag 3 maart zijn we te vinden in Sporthallen Zuid. Gaat jouw team er met de schaal vandoor?

13 januari 2023 - 10:08
Ajszaalvoetbal800
Deelname is helemaal gratis. © Pro Shots

Update: de inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

We hebben in totaal plek voor 160 enthousiaste Ajacieden die het leuk vinden een balletje in de zaal te trappen. Je hoeft niet alleen te komen, want ieder lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) mag één introducé meenemen in dezelfde leeftijdscategorie. Dat is wel zo gezellig, toch? Deelname is overigens helemaal gratis! 

Dan wat praktische info. We organiseren op vrijdag 3 maart twee toernooitjes. De ochtendsessie staat ongeveer gepland van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het tweede toernooi wordt ongeveer tussen 13.30 uur en 17.00 uur gespeeld. Per sessie is er plek voor 80 deelnemers. Het evenement vindt plaats in Sporthallen Zuid, in Amsterdam.

Oh ja, toeschouwers zijn van harte welkom! Zorg dus dat de tribunes lekker vol zitten. Alle beetjes helpen om jouw team naar de kampioensschaal te stuwen.

Update: de inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >