Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop bekerduel met FC Twente

Ajax reist op donderdag 9 februari af naar Enschede voor een treffen met FC Twente. In de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi zijn de tukkers de opponent. In de Grolsch Veste wordt om 18.45 uur afgetrapt. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

19 januari 2023 - 17:47
Tweaja 1200
Een vol uitvak ziet er altijd fraai uit. © De Brouwer

We bewaren geen fijne herinneringen aan het laatste duel met FC Twente. In de Johan Cruijff Arena kwam de ploeg van Alfred Schreuder vorige week niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Dat moet dus beter in Enschede, om een nieuwe stap te zetten richting de finale in De Kuip.

Hoe dan ook, er zijn 910 Ajacieden welkom in het uitvak van de Grolsch Veste. Een kaartje kost 30,50 euro en er is sprake van een verplichte buscombi. Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen ook weer rijden. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten.

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 21 januari om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna NL’ers op woensdag 25 januari vanaf 12.00 uur een poging kunnen wagen. Vier dagen later – op zondag 29 januari – sluiten de poorten van de digitale ticketshop om 23.59 uur. Althans, als de wedstrijd nog niet is uitverkocht. Het volledige schema vind je hieronder.

Tot in Enschede!

Verkoopschema Tweaja

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >