Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke pret bij de Ajax Kids Club persconferentie!

De allerleukste persconferentie van het jaar stond zondag weer op het programma. Gewapend met een schrijfblok en pen verzamelden tien leden van de Ajax Kids Club zich bij de Johan Cruijff Arena, om hun helden het hemd van het lijf te vragen. Check snel de beelden!

16 januari 2023 - 11:45

We kunnen ons voorstellen dat zo’n Ajax Kids Club persconferentie best spannend is. Daar viel bij de gelukkige winnaars echter weinig van te merken. De jeugdige Ajacieden waren vooral reuze enthousiast en konden niet wachten om in de huid van een echte journalist te kruipen.

Eerst was het tijd voor een kennismaking met de Johan Cruijff Arena. Op de tribunes kom je als supporter wel vaker, maar een bezoekje aan het veld, de prijzenkast en de kleedkamer voelt wel heel bijzonder.

Na een uitstekende voorbereiding was het grote moment daar en werden Brian Brobbey, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim en Owen Wijndal met een klaterend applaus ontvangen in de persruimte. Tijd om vragen af te vuren!

Dat lieten de razende reporters zich geen twee keer zeggen. De Ajacieden achter de desk kregen een berg serieuze, humoristische en bovenal originele vragen voorgeschoteld. Zo bekende Brobbey dat hij best trainer zou willen worden. Wie zijn assistenten zouden worden? Wijndal en Kenneth Taylor!

Wijndal gaf ook aan dat hij van zingen houdt. Toen een kindje in de zaal hem vroeg om dat te bewijzen, bleef het echter stil. “Ik heb een beetje last van mijn keel,” aldus de lachende verdediger.

De Ajacieden bekenden na afloop dat ze de Ajax Kids Club persconferentie stiekem het leukste mediamoment van het jaar vinden. De vragen van de volwassen journalisten kennen ze inmiddels wel.

Er werd dan ook veel gelachen in de perszaal van de Johan Cruijff Arena. De fotograaf van Pro Shots bracht alles op fraaie wijze in beeld. We hebben ook een toffe video gemaakt.

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >