Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij Ajax - Feyenoord en beleef klassieker van dichtbij!

Leef jij ook vol spanning toe naar het duel tussen Ajax en Feyenoord? De rivalen treffen elkaar op zondag 19 maart om 14.30 uur in een stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena. Jij kan erbij zijn als vaandeldrager!

28 februari 2023 - 09:54
Vaandel Klassieker 1200
Sta jij op het veld voorafgaand aan de klassieker? © De Brouwer

Is dat tof of is dat tof? Ajax en Feyenoord zijn verwikkeld in een spannend gevecht om het landskampioenschap. De klassieker in Amsterdam kan zomaar een sleutelduel worden. Daar wil je bij zijn. Hoe gaaf is het als je dan ook nog op het veld mag staan?

Als lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) maak je kans op een van de acht vaandeldragerplekken. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je staat dan op het heilige gras in het thuis- of uitshirt van Ajax en geeft de opkomst een feestelijk tintje.

Natuurlijk bekijk je de topwedstrijd daarna vanaf de tribune. Dat is nog niet alles, want je mag ook iemand meenemen. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Het gaat om de klassieker, dus we hebben de vraag iets moeilijker gemaakt.

Je hebt tot en met zondag 5 maart de tijd om je antwoord in te sturen via onderstaand formulier. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: tijdens de allereerste klassieker in 1921 won Ajax op bezoek bij Feyenoord. Na protest van de Rotterdammers werd de eindstand aangepast. Wat was de nieuwe definitieve uitslag?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot einde seizoen betaal je slechts 14 euro!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >