Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij KNVB-bekerduel met De Graafschap!

Ajax gaat op donderdag 2 maart op bezoek bij De Graafschap voor de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi. Een spannende wedstrijd waar we natuurlijk weer mascottes voor zoeken!

24 februari 2023 - 10:51
Mascottesgraja800
Dit is een toffe ervaring, hoor! © Pro Shots

Lijkt het jou leuk Ajax achterna te reizen en naast je helden op het veld te staan? Dan moet je vooral doorlezen. We mogen namelijk elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring.

Het balletje gaat donderdag om 21.00 uur rollen op de Vijverberg. Misschien loop jij enkele minuten eerder wel samen met Gerónimo Rulli of Kenneth Taylor het veld op.

Daarvoor moet je natuurlijk wel iets doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met zondag 26 februari

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak.

Prijsvraag: waar is oud-Ajacied en huidig De Graafschapspeler Siem de Jong geboren?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >