Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - RKC!

Ajax kan deze dagen alle steun vanaf de tribunes gebruiken. Ook als RKC Waalwijk op bezoek komt. Ben jij lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Let dan goed op, want je maakt kans op wedstrijdkaarten!

01 februari 2023 - 07:42
Win Kaarten 1200
We blijven altijd achter onze club staan. © De Brouwer

Het duel met RKC wordt gespeeld op zondag 12 februari. Het balletje gaat om 16.45 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Wellicht weet je nog hoe spannend de editie van vorig seizoen was… Dat duel eindigde in een uiterst krappe 3-2-zege. Ternauwernood bovendien, want Dusan Tadic trapte de winnende binnen in de negentigste minuut. Vanaf de strafschopstip.

We zijn gek op spanning, maar hopelijk gaat het ditmaal iets makkelijker. RKC is op moment van tikken de nummer tien van de eredivisie. Best knap! Ajax moet echter vooral naar zichzelf kijken. Scherp voor de dag komen, is van belang. Ook tegen de zogeheten kleinere ploegen. Daarbij is jouw steun meer dan welkom.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - Union Berlin!

Ben je er klaar voor ons cluppie naar een broodnodige driepunter te schreeuwen? We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 7 februari. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars.

Prijsvraag: Andre Onana stond vorig seizoen thuis tegen RKC onder de lat. Wie waren de twee reservekeepers op de bank?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >