Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Timber!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Jurriën Timber!

06 februari 2023 - 15:53
Timber 1200
Weet jij Timber te verrassen met een originele vraag? © AFC Ajax

Sinds zijn debuut in de hoofdmacht ging het Timber allemaal voor de wind. Pas dit seizoen krijgt de verdediger te maken met mindere resultaten, een trainerswissel en kritiek op zijn spel. De jongeling blijft echter rustig als altijd. Niemand hoeft zich om hem zorgen te maken. Er zijn vast genoeg dingen die jij aan hem zou willen vragen. Nou, die kans krijg je!

Dat doen we echter niet zonder jullie hulp. Nee, zeker niet. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Timber namelijk vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel. Dus doe je best en bedenk een vraag die Timber nog nooit heeft gehad!

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd shirtje van de geboren Utrechter. De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. De 21-jarige Timber zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en vul jouw vraag via onderstaand formulier in. Je hebt daarvoor de tijd tot donderdag 9 februari, 15.00 uur. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >