Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Grüße aus Berlin!

We zijn in Berlijn! En we mogen best stellen dat het hier goed toeven is. De stad is leuk en het bier smaakt goed. Nog belangrijker dan dat: Ajax krijgt de kans zich te kwalificeren voor de achtste finale van de Europa League. Maar eerst is het tijd voor plaatjes!

22 februari 2023 - 12:38
5
Hoi, Berlijn! © Ajax Life

Veel Ajacieden hoopten dat 1. FC Union Berlin uit het lotingballetje zou komen. Een heerlijke club, een bruisende stad en een toffe awayday. We keken al sinds november uit naar deze trip. Supporters moesten er drie maanden op wachten, maar nu is het eindelijk zo ver. 

We zagen op dinsdag al plukjes Ajacieden in de trein naar Berlijn, maar op woensdag zaten de rijtuigen vol met wit-rood-witte shirtjes. We begrepen zelfs dat er in de trein een heuse Ajaxbingo werd georganiseerd. Mooie dingen!

Het tripje kan nog fijner worden als Ajax zich weet te plaatsen voor de achtste finale van de Europa League. Het belooft hoe dan ook een spannend potje te worden. Maar voordat het balletje gaat rollen in Stadion An der alten Försterei, is het tijd om plaatjes te kijken.

Met de hartelijke groeten aus Berlijn!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >