Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - AEK Athene!

Ajax speelt op donderdag 14 december in eigen huis tegen AEK Athene. Voor die belangrijke wedstrijd geven we zeven setjes kaarten weg. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een Europees avondje Ajax!

07 december 2023 - 16:22
KIDS 1200
De drie musketiers, haha! © De Brouwer

AEK-thuis wordt superspannend. Ajax moet winnen van de Grieken wil het Europees overwinteren in de Conference League. Bij een zege duikt het over AEK op de ranglijst. Bij een gelijkspel of verliesbeurt blijft Ajax vierde in groep B en is de ploeg klaar in Europa.

Het mag duidelijk zijn dat Ajax alle steun kan gebruiken in de eigen Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is stijf uitverkocht, maar wij hebben nog kaarten om weg te geven aan onze trouwe leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar). 

Je moet daar wel iets voor doen: het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met dinsdag 12 december, 12.00 uur. De winnaars krijgen na het sluiten van de prijsvraag een mailtje.

Prijsvraag: Ajax speelde eerder dit seizoen met 1-1 gelijk in Athene. Wie maakte het doelpunt voor Ajax?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >