Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste elf tussentijdse versterkingen voor Ajax

Veel supporters hopen dat Ajax zich in de winterstop op een aantal cruciale plekken weet te versterken. Winterse transfers zijn echter niet eenvoudig, laat staan – uitzonderingen daargelaten – onwijs succesvol. Tijd voor een quiz!

27 december 2023 - 13:00
Varela 1200
Dit is een van de spelers wiens naam je kunt invullen. © AFC Ajax

We willen allemaal wel een hele goede voetballende nummer zes of een dartelende rechtsbuiten die er meteen staat en geweldige dingen doet. Maar ja, vind ze maar eens! Welke spelers die Ajax meteen beter maken, komen nu graag naar Amsterdam? Wie zijn er beschikbaar en voor welke prijs?

Die opgave is serieus onwijs moeilijk. Wij zien het allemaal zo een, twee, drie niet. We zijn ook stiekem bang voor paniekaankopen. Middelmaat is er in de zomer al genoeg gekocht. Nieuwe misperen zien we liever niet.

De laatste jaren was Ajax elk seizoen actief op de winterse transfermarkt. Lukt het jou de laatste elf tussentijds binnengehengelde spelers op te noemen die in het resterende seizoen minuten kregen of in elk geval direct voor het eerste elftal werden gehaald?

Het kan dus ook gaan om spelers die werden ingelijfd voor Jong Ajax, maar toch al in het jaar van hun komst debuteerden in het eerste elftal. Het kan ook gaan om spelers die voor het eerste werden gehaald, maar nooit minuten maakten. Het kan natuurlijk ook spelers betreffen die meteen een meerwaarde waren voor Ajax 1.

Je krijgt vijf minuutjes de tijd!

Wordt de quiz niet goed weergegeven? Ververs dan de pagina. Daarmee is het euvel vaak meteen verholpen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >