Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg superkorting op boek ‘Het Ajax Shirt - de glorie van rood & wit’

Ajacieden zitten nooit om een mening verlegen, vooral niet als het over Ajaxshirts gaat. In het boek ‘Het Ajax Shirt - de glorie van rood & wit’ wordt de eindeloze verscheidenheid aan Ajaxtenues op glorieuze wijze weergeven. Je krijgt nu fikse korting op het boek!

04 december 2023 - 10:22
Boek Ajaxshirt 800
Ben jij straks de trotse eigenaar van dit boek? © Kick Uitgevers

Met de kerstvakantie in aantocht kun je vast wat leesvoer gebruiken. Een boek doet het immers altijd goed als het buiten koud en donker is. Nog toffer wordt het als het boek over Ajax gaat. En nóg toffer wordt het als je heerlijk kunt wegdromen bij de Ajaxshirts door de jaren heen.

In Het Ajax Shirt, uitgegeven door Kick Uitgevers, worden honderden wedstrijdgedragen shirts spectaculair in beeld gebracht. Uiteraard met hun eigen meeslepende verhalen, over bijvoorbeeld historische wedstrijden en markante dragers van het shirt. 

We hebben mooi nieuws, want je krijgt in de maand december liefst veertig procent korting op het boek! Je betaalt nu 29,95 euro in plaats van 49,95 euro. Het gaat om door Sjaak Swart gesigneerde exemplaren. Wees er snel bij, want de actie geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

Alvast veel leesplezier! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >