Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar Go Ahead Eagles-uit

Ajax treedt op zondag 14 januari om 14.30 uur aan tegen Go Ahead Eagles. Er zijn vierhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van de Adelaarshorst. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Deventer.

30 december 2023 - 11:56
Bussengaeaja800
Wie gaat er mee naar Deventer? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 12.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Deventer. 

Voor Go Ahead Eagles-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Er is dit keer geen opstapmogelijkheid bij de Johan Cruijff Arena. Ajax laat weten dat de opstapplaats De Somp langs de A50 is.

Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan uiteraard ook voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >