Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Geef je op voor de Ajax Kids Club Persconferentie!

Zie jij jezelf als een razende reporter? Dan zijn we op zoek naar jou! Het tofste mediamoment van het jaar komt er namelijk weer aan. Geef je op voor de Ajax Kids Club Persconferentie van woensdag 10 januari!

11 december 2023 - 09:01
Akcp800
Wat zou jij van de Ajaxspelers willen weten? © Pro Shots

Wekelijks zien we hoe journalisten de spelers van Ajax interviewen. Allemaal leuk en aardig, maar jij kunt dat toch beter? Mooi! We zoeken namelijk tien Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club Persconferentie.

Daar krijg je de kans alles te weten te komen over jouw Ajaxhelden. Vier spelers (wie dat zijn, blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte, om daar al jullie vragen te beantwoorden.

Deze leukste persconferentie van Nederland organiseren we op woensdag 10 januari, aan het begin van de middag. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling er best even op uit mag voor zo’n leerzaam evenement!

Om kans te maken op deze supertoffe ervaring, moet je natuurlijk wel in actie komen. Als een heuse journalist! Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag. Tip: wees origineel! Geen vraag is te gek. Leef je dus vooral uit! 

Je kunt jouw vraag hieronder insturen tot en met zondag 17 december. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Wie weet zien we jou snel terug in de Johan Cruijff Arena!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >