Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden klappen handen warm bij driepunter in Nijmegen

Het was een fris uitje voor Ajaxsupporters die zondag meereisden naar het Goffertstadion. Vanuit het uitvak zagen ze Ajax met 2-1 winnen van NEC. Zo sprokkelt de ploeg van John van ’t Schip de puntjes bijeen. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

04 december 2023 - 10:40
NECAJA 1200
Heerlijk vlagvertoon in Nijmegen. © De Brouwer

Sommige Ajacieden hadden zich gewapend tegen de koude omstandigheden. Thermoskleding en alles. Andere supporters stonden met koude tenen en vingertoppen. Maar door Ajax vurig aan te moedigen, hou je jezelf alsnog warm. De gratis warme koffie in het Goffertstadion was in elk geval zeer welkom.

De doelpunten van Kristian Hlynsson en Carlos Forbs vielen na rust voor de neuzen van Ajaxsupporters. Samen een feestje vieren, is altijd beter. Dat Elayis Tavsan nog scoorde in de negentigste minuut, was vervelend, maar een driepunter kwam niet meer in gevaar.

De Brouwer maakte weer fraaie foto’s van het zondagtripje. We serveren ze hieronder graag voor je uit. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan vooral nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dankjewel!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >