Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij fandag voor Ajax Vrouwen!

Gaat jouw wit-rood-witte hart sneller kloppen van Ajax Vrouwen? Dan hebben we mooi nieuws! We zoeken namelijk leden van de Ajax Kids Club die mascotte willen zijn tijdens de fandag van Ajax Vrouwen!

15 augustus 2023 - 16:34
Mascottesvrouwen800
Dit wil je meemaken, hoor! © De Brouwer

Voor liefhebbers van vrouwenvoetbal is dit de ideale manier het nieuwe seizoen in te luiden. De eerste speelronde in de eredivisie staat gepland voor het weekeinde van 8 tot en met 10 september, maar drie weken eerder kun je dus al kennismaken met de selectie.

Het hoofdingrediënt van de fandag is een serieus oefenwedstrijd tegen het Franse Paris FC. Dit duel wordt afgewerkt op het hoofdveld van De Toekomst. De aftrap staat gepland voor 14.30 uur. Voor dat duel zoeken we nog mascottes! Wees er snel bij, want er is hier sprake van een flitsprijsvraag.

We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speelster van Paris FC het veld op willen lopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die aan de hand van Lucky loopt. Als je wint, krijg je ook twee kaartjes voor de fandag. Eén voor jezelf en één voor je begeleider.

Wil jij mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met woensdag 16 augustus om 15.00 uur meedoen. Wees er dus snel bij! We nemen kort na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoe heet de trainster van Ajax Vrouwen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >