Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

We organiseren weer een selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Goed nieuws! We organiseren op zondag 10 september weer een ballenjongensdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt winnen als ballenjongen of -meisje. Deze selectiedag is al een paar jaar een groot succes, dus zorg dat je erbij bent!

04 augustus 2023 - 09:50
Ballenjongensdagak800
Plezier staat voorop bij deze selectiedag! © Pro Shots

Dit evenement is volgeboekt!

Wil je altijd al een keer ballenjongen of -meisje zijn? En grijp je telkens mis bij onze prijsvragen? Met onze ballenjongensdag maak je misschien meer kans! Overal waar ‘ballenjongen’ staat, kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de nieuwe editie van deze speciale dag. 

We zetten op het oude trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena een parcours uit van negen spellen, waarbij de deelnemers worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Het gaat dus niet per se om de snelste of sterkste ballenjongen, maar om een allrounder die op alle onderdelen goed scoort. 

We hebben plek voor 120 deelnemers van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). De twaalf winnaars van de ballenjongensdag verdienen een plekje langs de lijn bij een aantal topduels van Ajax. Het gaat om de thuiswedstrijden tegen Feyenoord, PSV, AZ en de drie Europese potjes in de groepsfase. We hoeven niet uit te leggen dat dit fraaie affiches zijn, toch? 

Dit evenement is volgeboekt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >