Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar uitduel met FC Twente?

Ajax gaat op zondag 17 september op bezoek bij FC Twente. Voor die uitwedstrijd zoeken we nog mascottes van de Ajax Kids Club! Ga jij met ons mee naar Enschede?

28 augustus 2023 - 09:13
Mascottestweaja800
Lijkt het jou gaaf onze ploeg achterna te reizen? © Pro Shots

Het is supertof Ajax in de Johan Cruijff Arena te zien voetballen, maar ook de potjes buitenshuis zijn leuk. Lijkt het jou gaaf onze ploeg achterna te reizen en met je helden op het veld te staan? Lees dan vooral door!

We mogen elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) blij maken met een mascotteplekje in De Grolsch Veste, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt. Voordat de bal daadwerkelijk gaat rollen, geven de mascottes de spelersopkomst een speciaal tintje. 

Als je wint, krijg je ook nog twee kaartjes voor de wedstrijd, voor jezelf en voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak.

Om kans te maken op deze prijs, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 3 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje met alle info. 

Prijsvraag: welke speler verhuurt Ajax dit seizoen aan Twente?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >