Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ontwerp cover Ajaciedjes en word mascotte bij Ajax - Feyenoord!

We zoeken mascottes voor de wedstrijd van het jaar: de klassieker! Ajax en Feyenoord ontmoeten elkaar op zondag 24 september in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Jij kunt de kraker op een fantastische manier meemaken, maar daar moet je wel wat voor doen!

28 augustus 2023 - 11:17
Mascottes 1200
Ben jij erbij tijdens de klassieker? © Pro Shots

We kunnen heel wat leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) blij maken. We zoeken kinderen die met de spelers van Ajax, Feyenoord of de grensrechters het veld willen oplopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook nog één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Reken maar dat je niks van alle actie op het veld mist! Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Wat moet je doen?
We vragen je de volgende cover van het Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes te ontwerpen! De mooiste inzending gebruiken we ook echt. Ook interviewen we de winnaar. Hij of zij wordt dus eveneens mascotte bij Ajax - Feyenoord, samen met de overige winnaars.

We helpen je vast een klein beetje op weg. Download hieronder alvast een opzetje. Deze kun je gebruiken voor jouw supermooie cover. Hoe gaaf zou het zijn als jouw ontwerp straks overal in Nederland in de brievenbus bij supportertjes ligt?

Waar kun je jouw bijdrage heen sturen?
Stuur jouw bijdrage onder vermelding van ‘COVER AJAFEY’, je naam en achtcijferige lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Vermeld in je mail ook je kledingmaat. De winnaartjes gaan namelijk in een thuis- of uitshirt van Ajax het veld op. We hebben tenues in de volgende maten: 128, 140, 152, 164 of 176.

Wil je liever iets per post verzenden? Dan kun je jouw inzending ook sturen naar onderstaand adres:

Ajax Kids Club
T.a.v. Lucky
Postbus 22944
1100 DK Amsterdam Zuidoost

Tot wanneer kun je meedoen?
Je hebt tot en met zondag 10 september de tijd om jouw cover in te sturen. Heel veel succes!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >