Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem per land de speler met de meeste duels voor Ajax

Wie is de Deen met de meeste wedstrijden voor Ajax? Welke Fransman speelde het vaakst in het wit-rood-wit? En welke Rus droeg het Ajaxshirt het meest? Precies daarover gaat onze nieuwe quiz. Wat je moet doen? Noem per land de speler met de meeste duels voor Ajax!

02 augustus 2023 - 11:58
Tagliafico 1200
We missen Nico nog altijd. © Pro Shots

Zoals je inmiddels wellicht bent gewend, gaat het hier om een invuloefening. Hieronder zie je een lijst met landennamen. Van Denemarken tot Engeland en van Kameroen tot Noorwegen. Al die landen leverden spelers die voor het eerste van Ajax actief zijn geweest. Of nog altijd zijn.

Het is aan jou de spelersnamen in te kloppen. Er speelden heel wat Denen voor Ajax, maar welke Deen zagen we het vaakst in actie? Die is niet zo lastig, maar als we vragen naar de Kroaat die het vaakst voor Ajax speelde, moet je vast wat langer nadenken.

We geven je overigens de tijd na te denken, hoor. Je krijgt vijftien minuten om de veertig spelers die we zoeken op te dreunen. We verwachten dat je daar een heel eind mee komt. Hup, laat die hersens kraken.

Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >