Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar FC Twente-uit [VOL]

Ajax treedt op zondag 17 september om 14.30 uur aan tegen FC Twente. Er zijn duizend Ajacieden welkom in het uitvak van De Grolsch Veste. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Enschede.

26 augustus 2023 - 09:56
Bussentweaja800
Wie gaat er mee naar Enschede? © De Brouwer

Alle bussen zijn volgeboekt!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Enschede. De kosten voor de busreis zijn bij de ticketprijs inbegrepen. 

Er is voor Twente-uit sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar er ook voor kiezen in een bus te stappen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Alle bussen zijn volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >