Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan SV Ajax Footgolftoernooi! [VOL]

Omdat de allereerste editie van ons footgolftoernooi een groot succes was, hebben we besloten het evenement ook dit seizoen te organiseren! Ditmaal voor zowel jong als oud. Kom jij op zondag 17 september een balletje trappen?

14 augustus 2023 - 15:35
Svajaxfootgolf800
De eerste editie was een groot succes! © De Brouwer

Dit evenement is volgeboekt!

Footgolf is, zoals de naam al verklapt, een combinatie tussen voetbal en golf. Je beoefent deze sport met je voeten, terwijl je probeert de bal in de ghole te krijgen. En dat in zo min mogelijk schoten! Wat je nodig hebt? Inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk.

De plek van handeling is Footgolf Spaarnwoude, waar je tussen 11.30 en 14.00 uur achttien gholes afwerkt. We zorgen tijdens het toernooi voor wat hapjes. Aansluitend is er de mogelijkheid het duel tussen FC Twente en Ajax op een groot scherm te bekijken. Geef bij je inschrijving wel even aan of je daar interesse in hebt.

We hebben plek voor 108 leden van Supportersvereniging Ajax vanaf acht jaar. Verder maakt leeftijd niet uit. Zowel jong als oud is welkom! Iedere deelnemer mag één introducé meenemen. Zo beleef je samen met je vriend(in), vader, moeder, zoon, dochter of iemand anders een leuke dag! Als je wil worden ingedeeld bij anderen bekenden, kun je dat bij je inschrijving aangeven.

Ouders en begeleiders kunnen gedurende het toernooi in de kantine van de golfclub verblijven. Er is daar op eigen kosten eten en drinken verkrijgbaar. Verder is het goed te weten dat het niet de bedoeling is op voetbalschoenen te spelen.  

Dit evenement is volgeboekt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >