Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Bereid je goed voor op nieuwe schooljaar en win Ajaxrugtas!

Voor sommige Ajaxsupportertjes is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Andere Ajaciedjes hebben nog even vakantie. Wil jij aan al jouw klasgenootjes laten zien voor welke club je bent? Doe dan mee aan deze prijsvraag en win een Ajaxrugtas!

24 augustus 2023 - 15:06
Winrugzak800
Deze tas kan straks van jou zijn! © AFC Ajax

Hoe lekker de zomervakantie ook is, er komt altijd een moment dat je weer naar school moet. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, toch? Met de Ajaxschoolcollectie laat je aan al jouw klasgenootjes zien dat je een echte Ajaxfan bent.

Zo kun je dingen opschrijven in een Ajaxschrift, bewaar je jouw kleurpotloden in een Ajaxetui en neem je een broodje mee in de Ajaxlunchbox. Leden van de Ajax Kids Club krijgen tien procent korting op de schoolcollectie. Neem dus snel een kijkje

Daarnaast mogen we drie Ajaxrugtassen weggeven, in de kleuren van het nieuwe uitshirt. Hoe je kans maakt op deze prijs? Dat is simpel: geef het goede antwoord op de prijsvraag hieronder!

Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) en Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen meedoen tot en met dinsdag 29 augustus. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: bij welke amateurclub begon Jorrel Hato met voetballen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >