Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een plekje als mascotte bij FC Groningen - Ajax!

Ajax gaat op zondag 14 mei op bezoek bij FC Groningen. Een belangrijke uitwedstrijd, maar er wordt natuurlijk niet afgetrapt zonder mascottes. Reis jij met ons mee naar het hoge noorden?

25 april 2023 - 15:34
Mascottes Groaja 1200
Sta jij in Groningen naast jouw helden? © Ajax Kids Club

Voor veel supportertjes is het een grote droom samen met hun helden het veld op te lopen. Goed nieuws, want soms gaan dromen in vervulling! Het kan zomaar dat jij op zondag 14 mei samen met Dusan Tadic of Steven Berghuis het veld van de Euroborg oploopt. Daar gaat de bal om 14.30 uur rollen.

We mogen elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring. Als je onderstaande prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans onderdeel te zijn van de spelersopkomst. Gaaf!

Zodra jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd. Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten. Deze bevinden zich in het thuisvak.

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 30 april. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 6-1 van Groningen. Welke Ajacied benutte een strafschop?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >