Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken mascottes voor Ajax - AZ!

Ajax speelt op zaterdag 6 mei om 21.00 uur het spannende thuisduel met AZ. We zoeken voor deze wedstrijd mascottes. Wil jij kans maken om met een van jouw grote helden het veld op te lopen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

17 april 2023 - 11:32
MASCOTTES 1200
Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond? © De Brouwer

Zie jij jezelf al staan in de spelerstunnel van Ajax? Waar blijven de spelers? Met wie loop jij straks het veld op? Steven Berghuis? Edson Álvarez? Spannend! Op de achtergrond hoor je de supporters zingen in het stadion. Ondertussen kijk je over je schouder.

Ah, daar zijn de Ajacieden. Is het Dusan Tadic die naast je komt staan? Gaaf! Samen met de spelers van Ajax en AZ wandel je vanuit de spelerstunnel de uitverkochte Johan Cruijff Arena binnen. De muziek klinkt, de camera draait en de fototoestellen flitsen. Jij bent even de ster van het moment.

Hoop jij zoiets een keer mee te maken? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag. We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Geef dus snel het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 23 april meedoen. De winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje krijgen een dag later bericht.

Als je wint, krijg je ook twee kaartjes voor deze heerlijke wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Gaaf toch?

Prijsvraag: welke oud-speler van Ajax voetbalt nu bij AZ met rugnummer 25?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >