Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar uitduel met PSV?

We zoeken weer mascottes voor een spannende uitwedstrijd. We gaan dit keer op bezoek bij PSV. Ga jij met ons mee?

03 april 2023 - 10:49
Mascottespsvaja800
Zie jij jezelf al staan in de spelerstunnel? © Ajax Kids Club

Met de spelers van Ajax het veld oplopen, is voor veel supportertjes een grote droom. Wie weet gaat die droom op zondag 23 april in vervulling. Ajax brengt die middag namelijk een bezoek aan Eindhoven, waar de bal om 14.30 uur gaat rollen. 

Wellicht ben jij er ook bij in het Philips Stadion, want we vertrekken nooit zonder onze mascottes. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/tm 11 jaar) die het tof lijken om Ajax achterna te reizen. Als je de prijsvraag goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van Jurriën Timber of Mohammed Kudus het veld op. Gaaf!

Zodra jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd. Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten. Deze bevinden zich in het thuisvak. 

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 9 april. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 2-1 in Eindhoven. Wie gaf de assist bij het winnende doelpunt van Noussair Mazraoui?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting.  

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >