Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom lekker voetballen tijdens Ajax Kids Tour op De Toekomst! [VOL]

We organiseren op woensdag 3 mei een speciale Ajax Kids Tour. Hoe speciaal? Nou, heel speciaal! Deze editie vindt namelijk plaats op sportpark De Toekomst. Een balletje trappen op het trainingscomplex van Ajax, dat klinkt gaaf toch?!

03 april 2023 - 09:16
Akttoekomst800
Natuurlijk is Lucky ook van de partij. © De Brouwer

Update: dit evenement is volgeboekt!

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop. Daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. 

We gaan in de meivakantie weer heel het land door met onze Ajax Kids Tours, maar op woensdag 3 mei kun je een balletje trappen op De Toekomst. Je leest het goed! Lekker voetballen op het gras waar normaal gesproken de spelers van Ajax trainen.

Er is plek voor 280 Ajaciedjes, verdeeld over een ochtendsessie (9.30 tot 12.30 uur) en een middagsessie (13.30 tot 16.30 uur). Hoe gaaf de Ajax Kids Tour op De Toekomst precies is, kun je zien in dit filmpje

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Update: dit evenement is volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >