Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom jij gezellig een balletje trappen in het Olympisch Stadion? [VOL]

Op donderdag 18 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek in het Olympisch Stadion. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan de tofste voetbalspelletjes, waarbij het maken van plezier voorop staat!

17 april 2023 - 13:47
Aktos800
Kom jij ook voetballen op heilig gras? © De Brouwer

Update: dit evenement is volgeboekt! 

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop. Daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. 

We gaan in de meivakantie weer heel het land door met onze Ajax Kids Tours, maar op Hemelvaartsdag kun je een balletje trappen in het Olympisch Stadion. Je leest het goed! Lekker voetballen op het heilige gras waar Ajax meerdere Europese successen vierde. 

De Ajax Kids Tour duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Er is plek voor 120 Ajaciedjes. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour in het Olympisch Stadion precies is, kun je zien in dit filmpje.  

Update: dit evenement is volgeboekt! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >