Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hier is ons fotoverslag van een bizarre bekeravond in De Kuip

Ajax staat in de finale van het KNVB-bekertoernooi. De eindstrijd werd op karakter bereikt. Dat gebeurde tijdens een verhit avondje in De Kuip. Feyenoord werd met 2-1 verslagen, maar het ging achteraf vooral over vervelende randzaken.

06 april 2023 - 09:59
Fotoverslag 1200
Tadic opent de score na geklungel bij Feyenoord. © Pro Shots

We waren blij na het laatste fluitsignaal van de klassieker. Deze editie voelde als een slechte film. Wel eentje met een happy end voor Ajax. Het bereiken van de bekerfinale voelt als een beloning voor getoond karakter. Toch is de nasmaak enorm wrang. Er werd een nieuw dieptepunt bereikt in het voetbal. Davy Klaassen kreeg een aansteker tegen zijn hoofd gesmeten.

Het is dan ook logisch dat matchwinnaar Klaassen tamelijk centraal staat op de door Pro Shots en Ajax geschoten foto’s. Deze platen serveren we hieronder voor je uit. Eén feit staat als een paal boven water: we gaan eind april opnieuw naar De Kuip. Ditmaal met de eigen supporters. Laten we er dan met PSV een mooie finaledag van maken. Het kan!

Wat ook kan? Stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. We weten eigenlijk toch al op wie je stemt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >