Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ga als mascotte naar bekerfinale tussen Ajax en PSV!

We hebben werkelijk geweldig nieuws voor leden van de Ajax Kids Club. We zoeken namelijk mascottes voor de KNVB-bekerfinale tussen Ajax en PSV. Deze wedstrijd wordt op zondag 30 april om 18.00 uur gespeeld in De Kuip. Ga jij met ons mee naar deze topwedstrijd?

12 april 2023 - 15:23
Bekerfinale 1200
Zien we jou snel als mascotte in De Kuip? © De Brouwer

Een bekerfinale is altijd tof. En spannend bovendien. Het wordt zelfs nog spannender als jij als mascotte met een speler het veld op mag lopen. Samen met andere prijswinnaartjes (6 t/m 11 jaar) sta je te wachten in de spelerstunnel van De Kuip. Wie pakt jouw hand? Dusan Tadic misschien? Edson Álvarez? Gaaf!

Is dat al het goede nieuws? Nee, we hebben meer weg te geven. Als prijswinnaar krijg je drie kaartjes voor de wedstrijd. Eentje voor jezelf en twee voor je begeleiders. Zodra jouw mascotteklus is geklaard, begeleiden we jullie naar een plekje op de tribune. Dan kunnen jullie Ajax samen naar de overwinning schreeuwen. Cool, toch?

Tijd om in actie te komen dus. Zorg dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 18 april. De winnaars krijgen een dag later bericht.

Prijsvraag: Ajax won de bekerfinale in 2006 van PSV (2-1). Huntelaar scoorde twee keer, maar welke Ajacied kreeg een rode kaart?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >