Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajax in Amsterdam met vuurwerk onthaald na bereiken bekerfinale

Je zou het na een bizarre avond in De Kuip (1-2) bijna vergeten, maar Ajax plaatste zich woensdag ten koste van Feyenoord voor de finale van het KNVB-bekertoernooi. De spelers werden bij terugkomst in Amsterdam vurig onthaald.

06 april 2023 - 09:39

Het is ongelofelijk jammer dat het na het bereiken van de bekerfinale vooral over het incident rond Davy Klaassen gaat. We zouden het veel liever over voetbal hebben, maar ontkomen niet aan het feit dat er een deken van negativiteit over de avond ligt.

Toch proberen we ons ook te focussen op de positieve dingen. Zo werd de selectie woensdagnacht vurig onthaald bij terugkomst in Amsterdam. Zo’n honderd supporters verzamelden zich bij de Johan Cruijff Arena, om de spelersbus met vuurwerk te verwelkomen.

Zo kende de slechte film toch nog een soort goed einde voor Ajax. Het leverde mooie beelden op, zoals je hieronder kunt zien.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >