Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden in Deventer kijken mismoedig naar apathische ploeg

Het was een vroegertje voor de vierhonderd Ajacieden die zondag Kowet-uit bijwoonden. Verwend werden ze niet. Integendeel. Zij zagen gelaten toe hoe Ajax voor de vierde keer op rij niet wist te winnen van Go Ahead Eagles (0-0). Hier ons fotoverslag.

03 april 2023 - 10:53
Kowet 1200
Tja, waar kijken we naar? © De Brouwer

Het was flink koud in de Adelaarshorst toen Ajax en Kowet er om 12.15 uur aftrapten. De Ajacieden binnen de lijnen leken er de eerste tien minuten nog wel wat van te kunnen maken, maar erna zakte het niveau naar een deplorabel peil.

In het uitvak groeide de gelatenheid met de minuut. Heel veel geloof in een titelwonder was er al niet, maar het laatste sprankje hoop bij goedgelovige Ajacieden vervloog zondag definitief. Bij de meegereisde supporters leek berusting te overheersen. Een verloren voetbaljaargang. En hoe moet het volgend seizoen?

Vragen, vragen en nog eens vragen. Voor nu presenteren we de foto’s van een teleurstellende zondag. De platen zijn geschoten door De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s, dan kun je – mocht je de behoefte voelen – stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >