Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zo zien de gezichtjes van Ajacieden eruit in Fifa23

Voor liefhebbers van voetbalgames komt 30 september gelukkig steeds dichterbij. Het is de datum waarop Fifa23 verkrijgbaar is. Wij nemen de gezichtjes van de Ajacieden eens onder de loep. Kijk je mee?

29 september 2022 - 09:22

Met dank aan Power Unlimited en FIFA 23 Faces kunnen we een blik werpen op de digitale Ajacieden in Fifa 23. De ene speler lijkt beter dan de ander. Sommige Ajacieden hebben een ‘echte’ gameface in het spel.

Daley Blind, Dusan Tadic, Steven Bergwijn en Steven Berghuis zijn bijvoorbeeld prima te herkennen. Ook bij Brian Brobbey, Maarten Stekelenburg en Davy Klaassen is het goed gelukt om de gezichten om te zetten naar pixels.

Bij de rest van de selectie moeten we het doen met rugnummers en namen op het shirt, want anders is het knap lastig te onderscheiden wie Jurriën Timber, Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Mohammed Kudus zijn. Remko Pasveer is te herkennen aan zijn grijze knot, maar verder…

Afijn, check een aantal van de screenshots en oordeel zelf wat je van de Ajaxkoppen vindt. In deze video zijn meer gezichtjes te vinden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >