Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Excelsior of matras van M line!

Indutten tijdens een wedstrijd van Ajax doen we liever niet, maar als de ogen plots toch een keer dichtvallen, kun je maar beter comfortabel liggen. Precies daarom geven wij een matras van M line weg. Oja, je kunt ook nog kaartjes winnen voor Ajax - Excelsior!

30 september 2022 - 14:58
Mline800
Lucky heeft het matras vast getest. Ligt prima! © Ajax Life

Dromen over Ajax doen we maar al te graag. Over Europese successen, een nieuwe kampioensschaal en het ophalen van de dennenappel in De Kuip. Of over zeges op internationale topclubs, oogstrelende acties op het veld en gekkenhuis op de tribune. 

Met de slaapsystemen van M line wordt dromen over Ajax nóg fijner. Het merk is ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line is als Official Sleep Supplier verbonden aan Ajax en ondersteunt onze club op het gebied van slaap, rust en herstel.

Verder is M line wedstrijdsponsor bij het thuisduel met Excelsior. Dat maakt dat wij in samenwerking met hen twee kaarten voor deze pot mogen weggegeven. Er wordt op zondag 16 oktober om 20.00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Jij kunt daar dus bij zijn!

Zijn we daarmee klaar met het weggeven van prijzen? Zeker niet! We mogen ook een tweepersoons Cool Motion matras (ter waarde van 3.498 euro) verloten!

Om kans te maken op een van de bovengenoemde prijzen, moet je wel eerst wat doen. Wat dan? Nou, het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder! Alle leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club kunnen meedoen tot en met zondag 9 oktober. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaars.  

Wel meegedaan met de actie, maar niet gewonnen? Niet getreurd! Alle deelnemers ontvangen na het sluiten van de prijsvraag een mail met een kortingscode van 30 procent op de verkoopwaarde (niet in combinatie met andere acties). Deze kun je enkel gebruiken via www.mline.nl tot en met zondag 23 oktober.

Prijsvraag: Ajax won in 2019 met 6-2 van Excelsior. Wie maakte een hattrick?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >