Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een plekje als mascotte bij Ajax - Go Ahead Eagles!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je ervaren hoe het is om in een volle Johan Cruijff Arena het veld op te lopen. Dat klinkt serieus tof, toch? Doe mee aan onze prijsvraag en misschien word jij wel mascotte bij Ajax - Go Ahead Eagles!

08 september 2022 - 13:54
Mascottes Prijsvraag 1200
Dit geeft een bijzonder gevoel! © De Brouwer

De bal wordt op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur aan het rollen gebracht. Lekker naar Ajax kijken is altijd leuk, maar jij kunt een deel van die avond meemaken vanuit de spelerstunnel. Ja, dat lees je goed! Daar wacht je op de Ajacieden, om vervolgens samen met hen het veld op te lopen. Misschien sta jij wel naast Mohammed Kudus of Daley Blind!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Ben jij al lekker enthousiast? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 18 september meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als jij een van de gelukkigen bent, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja, je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: Ajax won in 2018 met 3-0 van Go Ahead Eagles. Welke Ajacied maakte destijds het derde doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >