Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een abonnement op Pathé Unlimited!

Ben jij lid van Supportersvereniging Ajax én een filmliefhebber? Dan hebben we wat moois voor je! In samenwerking met Pathé mogen we een abonnement van vier maanden op Pathé Unlimited weggeven! Daarnaast hebben we een kortingsactie voor je.

23 september 2022 - 09:27
Pathe800
Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt naar de film. © Pathé

Het bezoeken of bekijken van Ajaxwedstrijden is natuurlijk het allerleukste wat er is. Met de volle voetbalkalender komen we zonder problemen aan de nodige dosis Ajax. Toch zijn er ook momenten waarop we onze club moeten missen. Een bezoekje aan de bioscoop is dan een uitstekend alternatief!

Met een Pathé Unlimited Card kun je onbeperkt naar de film. Daarnaast krijg je 10 procent korting op hapjes en drankjes. We mogen vier van dit soort abonnementen weggeven. De Pathé Unlimited Card is vier maanden geldig. 

Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Gewoon een kwestie van het juiste antwoord geven op de vraag hieronder. Leden van SV Ajax krijgen hiervoor de tijd tot en met zondag 2 oktober. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Is dat alles? Zeker niet! We mogen onze leden ook korting op een Pathé Unlimited-abonnement aanbieden. Normaal gesproken betaal je hier 21 euro per maand voor, maar als lid van SV Ajax krijg je de eerste twee maanden gratis. 

Via de website van Pathé sluit je een abonnement voor minimaal vier maanden af. Na die periode is de Unlimited Card maandelijks opzegbaar. Gebruik bij het afrekenen de code SVAJAX om jouw korting te verzilveren. Deze code is geldig tot en met eind december.

Ben je jonger dan zestien jaar? Vraag dan even aan je ouders of verzorgers of je een abonnement mag afsluiten. 

Prijsvraag: welke acteur vertolkt de rol van Ronald Koeman in de film I Am Zlatan?

Nog geen lid, maar voortaan wel meedoen aan evenementen en prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >