Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Treinellende rondom Ajax - Go Ahead Eagles

Ajax speelt zaterdag om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Go Ahead Eagles. De Nederlandse Spoorwegen laat weten dat er die dag na 16.00 uur geen treinen meer stoppen op station Bijlmer Arena.

26 september 2022 - 16:37
Bijlmer 1200
Geen treinen op station Bijlmer Arena rond Kowet-thuis... © De Brouwer

Wederom gedoe dus, want eerder al stopten de treinen niet vanwege Max Verstappen. Ditmaal is er gedonder wegens werkzaamheden aan het spoor. Daardoor is zaterdag slechts één spoor tussen Amsterdam en Utrecht beschikbaar.

De NS stelt dat hierdoor geen treincapaciteit beschikbaar is voor de bezoekers van Ajax - Kowet. Ook in Ziggo Dome vindt een concert plaats. De reisorganisatie adviseert mensen dan ook om op zoek te gaan naar een alternatieve manier om in het Arenagebied te komen.

“De NS neemt de maatregel met pijn in het hart om te voorkomen dat er zeer onveilige situaties ontstaan. We zijn inmiddels met partners in het Arenagebied in gesprek om te kijken hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden,” stelt de organisatie.

Daarom heeft NS moeten besluiten om van 16.00 uur tot einde dag geen treinen te laten stoppen op station Bijlmer Arena. Dit geldt ook voor treinen van en naar Utrecht op de stations Amsterdam Zuid en Duivendrecht. Volgens NS rijden de metro’s volgens de normale regeling en wordt de capaciteit daarvan vergroot.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >