Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor ons Ajax Jonge Schare Footgolftoernooi! [GESLOTEN]

We hebben een gloednieuw evenement voor leden van Ajax Jonge Schare. Zij kunnen op zondag 2 oktober namelijk meedoen aan ons footgolftoernooi. Dat klinkt goed, toch? De inschrijvingen zijn inmiddels geopend!

08 september 2022 - 14:09
Footgolf800
De Ligt weet wel hoe je moet footgolfen! © Pro Shots

De inschrijving van dit evenement is gesloten. We wensen alle deelnemers veel plezier!

Footgolf is, zoals de naam al verklapt, een combinatie tussen voetbal en golf. Je beoefent deze sport met je voeten, terwijl je probeert de bal in de hole te krijgen. En dat in zo min mogelijk schoten! Wat je nodig hebt? Inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk.

We hebben tijdens ons footgolftoernooi plek voor 108 deelnemers van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Zij zijn op zondag 2 oktober om 13.00 uur welkom bij Golfclub Spaarnwoude. Daar word je ingedeeld in een team met vijf andere deelnemers. Samen doorloop je alle holes. 

Ouders en begeleiders kunnen gedurende het toernooi in de kantine van de golfclub verblijven. Er is daar ook eten en drinken verkrijgbaar (op eigen kosten). Verder is het goed te weten dat het niet de bedoeling is om op voetbalschoenen te spelen. 

Wil jij aanwezig zijn bij de allereerste editie van het Ajax Jonge Schare Footgolftoernooi? Schrijf je dan snel in! In het formulier hieronder vul je jouw lidnummer en postcode in, waarna je via een linkje jouw gratis ticket kunt scoren.

De inschrijving van dit evenement is gesloten. We wensen alle deelnemers veel plezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >