Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nagenieten met ons fotoverslag van Ajax - Rangers FC!

Een nieuw seizoen in de Champions League is ook voor Ajax van start gegaan. En hoe! Rangers FC werd voor rust op een hoopje gespeeld en verliet Amsterdam met de staart tussen de benen (4-0). Hier ons fotoverslag van een heerlijk avondje Ajax!

08 september 2022 - 10:12
Fotoverslag 1200
Dit is een fijne juichplaat, hoor! © De Brouwer

Aftrappen om 18.45 uur voor een Europees duel is en blijft onwennig. De Champions League-hymne klonk, terwijl de zon door het open dak naar binnen scheen. De vlaggetjes kwamen veel minder tot hun recht en het publiek kwam moeilijk los. Supporters druppelden ook pas laat binnen. Bij de warming-up wil je eigenlijk al dat het kolkt, maar ja.

Een echt Europees avondje werd het uiteindelijk echt wel. Dat had veel te maken met het spel van Ajax voor rust. De drive van de spelers sloeg lekker over op de tribunes. Precies dat is wat je graag ziet. De harde en rake kopstoot van Edson Álvarez was het startpunt van een mooie avond en de rake knal van Mo Kudus was er eentje die we niet snel vergeten.

We hebben het duel samengevat met onderstaande foto’s. Deze zijn gekiekt door De Brouwer. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >