Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat je horen en geef je op voor ons SV Ajax Ledenpanel!

Misschien kom je wel eens tegen dat leden van Supportersvereniging Ajax A of B vinden. Maar wie weet ben jij wel van mening C. Nou, die mening kun je laten horen! Hoe? Door je op te geven voor het SV Ajax Ledenpanel en zo nu en dan een enquête in te vullen. Wij zouden het wel weten!

26 september 2022 - 11:30
Ledenpanel 1200
Geef je mening en help onze vereniging te verbeteren! © De Brouwer

Zet verschillende Ajacieden bij elkaar en de kans is groot dat je op uiteenlopende meningen stuit. En toch vinden we altijd wel weer een middenweg, waarna we vooruit kunnen. Dat is precies zoals het hoort, maar we kunnen ons voorstellen dat jij graag beter wilt worden gehoord.

Dit heb je helemaal zelf in de hand en je hoeft er niet eens zo gek veel voor te doen. Ook dit seizoen kunnen onze leden zich weer aanmelden om mee te doen aan het SV Ajax Ledenpanel. Geef je mening en help onze vereniging te verbeteren! Als je volwassen bent, kun je hier meedoen.

Het klinkt leuk, een panel, maar wat mogen jullie daar als lid en mogelijk deelnemer van verwachten? We willen het panel een aantal keer per jaar raadplegen, steeds over een bepaald thema, zoals stadionbezoek, onze media-uitingen, evenementen, het lidmaatschap, maar ook actuele thema’s zoals het logo of kaartverkoop.

Over elk thema krijgen we uiteindelijk een uitgebreide rapportage, waarop we kunnen voortborduren. Uiteraard krijgen de panelleden als eersten onze bevindingen te horen, daarna brengen we de andere leden op de hoogte, via ons magazine Ajax Life en deze website.

We gebruiken de uitkomsten ook in onze gesprekken met Ajax en andere partijen, waarmee we de belangen van jou als supporter behartigen.

Ben je lid van SV Ajax en achttien jaar of ouder? Dan kun je je hier aanmelden voor het SV Ajax Ledenpanel. Jouw mening telt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >