Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar FC Volendam-uit

Ajax treedt op zaterdag 8 oktober om 16.30 uur aan tegen FC Volendam. Er zijn 400 Ajacieden welkom in het uitvak van het Kras Stadion. Er is sprake van vrij vervoer, maar onze handige SV Ajax-bussen rijden uiteraard ook gewoon.

24 september 2022 - 12:04
Infovolaja630
Reserveer jij een plekje in een van onze bussen? © Pro Shots

Ajacieden mogen dus vrij afrezien naar Volendam. Dat is toch geweldig? Kon het altijd maar zo. Lekker op De Dijk nog wat drinken en een hapje knagen. We hebben goed nieuws voor supporters die toch graag in een van onze SV Ajax-bussen stappen: de motoren worden op matchday gestart.

Voor dit duel zijn alleen Den Bosch, Leiden en Almere als opstaplocaties beschikbaar, mits er voldoende animo is. Hou rekening met een vroege vertrektijd. De bussen komen rond 13.00 uur aan in Volendam, zodat iedereen daarna nog even De Dijk op kan.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 september.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >