Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brievenbusalarm! Nieuwe Ajaciedjes verschijnt deze week!

Ajaciedjes, opgelet! Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent dat vanaf vrijdag het eerste Ajax Kids Clubblad van deze voetbaljaargang weer bij jullie op de deurmat valt! Zit jij al klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?!

01 september 2022 - 09:24
Ajaciedjes 1200
Wijndal is een blije Ajacied, hoor! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want deze eerste Ajaciedjes van het seizoen staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Houd vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad een poster van de selectie van Ajax. Wil je liever een actieplaat? Dat kan ook! Draai de poster om en daar verschijnt ineens nieuwkomer Steven Bergwijn.

Op de voorkant van het magazine zien we nieuweling Owen Wijndal, die in een uitgebreid interview verklapt dat hij geen tatoeages heeft en ze ook niet gaat nemen. Waarom? Nou, zijn papa en mama houden er niet zo van.

Dat is natuurlijk nog niet alles! Je leest ook alles over Calvin Bassey. De verdediger woont nu in Amsterdam en zag in zijn hele leven niet eerder zoooo veel fietsen!

We maken ook kennis met Alfred Schreuder. Ajax Kids Clublid David de Baat (10 jaar) kwam naar de Johan Cruijff Arena om de nieuwe trainer het hemd van het lijf te vragen.

Voor een bijzonder verhaal in deze Ajaciedjes belden we met de achtjarige Tim Smelt. Hij woont met zijn vader, moeder, broer en zusje in het verre en grote Amerika. Hoe beleeft hij Ajax aan de andere kant van de grote oceaan?

Tot slot is er natuurlijk ook weer genoeg te puzzelen en scoor je het malle masker van Bergwijn.

Het blad valt vanaf vrijdag 2 september op de deurmat bij leden vanaf 6 jaar. Het kan dus ook zijn dat je 'm pas op zaterdag of dinsdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >