Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Alle thuisduels in groepsfase Champions League uitverkocht!

Er zijn weer heerlijke Europese avondjes op komst. Rangers FC, SSC Napoli en Liverpool komen op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor wat hopelijk fijne Champions League-potjes worden. Ajax kan in ieder geval rekenen op een uitverkocht stadion.

01 september 2022 - 12:33
Ajaxcluitverkocht800
Ajax is ongekend populair. © De Brouwer

De loting voor de groepsfase van de Champions League heeft bepaald dat Ajax zichzelf terugvindt in groep A, samen met drie uitdagende tegenstanders. De clubs lijken op voorhand aardig aan elkaar gewaagd. 

Het belangrijkste is om in elk geval Europees te overwinteren. Hiervoor volstaat een derde plaats, want dan zak je af naar de Europa League. Toch snapt iedereen dat het bereiken van de knock-outfase van de Champions League grote wens is.

Daar kan onze club alle steun bij gebruiken. Aan die oproep werd tijdens de losse kaartverkoop gretig gehoor gegeven. De tickets gingen razendsnel over de toonbank. Leden van Supportersvereniging Ajax en seizoenkaarthouders die konden bijkopen, legden beslag op de laatste beschikbare kaartjes.

Aanbevolen
#Kaartenjacht: op zoek naar kaartjes voor Ajax - Rangers FC!

Zoals altijd zagen we zowel blijdschap als teleurstelling. Uitzinnige Ajacieden die het lukte om kaarten uit het krakende verkoopsysteem van de club te trekken, maar ook treurige gezichten bij de supporters die misgrepen.

Feit is dat Ajax ongekend populair is. Zo populair dat de vraag simpelweg veel groter is dan het aanbod. We zijn hoe dan ook blij dat de spelers tijdens de groepsfase van het kampioenenbal worden gesteund door een ramvolle Johan Cruijff Arena.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >