Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan in Liverpool rekenen op vol uitvak!

We hebben volop zin in een wervelende Ajaxshow in Europa. Het zou mooi zijn als we die zien in Liverpool. We willen er allemaal bij zijn op Anfield. Dat blijkt ook uit de kaartverkoop, want het uitvak is volledig uitverkocht!

03 september 2022 - 12:53
Anfield 1200
Dit keer mogen we er wel gewoon heen! © Pro Shots

Liverpool en Ajax treffen elkaar dinsdag 13 september om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd). De laatste kaartjes gingen zaterdag over de digitale toonbank. De ploeg van Alfred Schreuder wordt in de Engelse havenstad dus gesteund door 2620 Ajacieden!

Fijn hoor, zo’n vol uitvak! Zeker omdat Liverpool-uit een wedstrijd is waar veel supporters al jarenlang watertandend naar uitkijken. De teleurstelling was in 2020 dan ook groot toen corona een streep zette door een geweldige Europese awayday. We krijgen nu een nieuwe kans en die grijpen we met beide handen aan.

We komen snel met meer informatie over omwisselen en wat al niet meer! Voorpret is immers ook pret! Nu is het echter vooral zaak om vooruit te kijken naar het openingsduel met Rangers FC, woensdag om 18.45 uur. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in een tot het laatste stoeltje uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Aanbevolen
Speelschema: Ajax opent CL in Amsterdam tegen Rangers

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >