Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win twee plekjes in skybox tijdens Ajax - Cambuur!

We hebben een mooie prijsvraag voor je in petto! Als lid van Ajax Life maak jij kans de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op wel heel bijzondere wijze mee te maken. Namelijk in de skybox van McDonald’s!

18 augustus 2022 - 13:13
MC Donalds Skybox 1200
Vanuit de skybox heb je prachtig zicht op het veld. © SV Ajax

Naar Ajax kijken vanaf een plastic stoeltje in de Johan Cruijff Arena is absoluut geen straf, maar de wedstrijd vanuit een skybox meemaken, is net een tikkie specialer. Fijn uitzicht, hapje erbij, drankje in je hand. Dat klinkt goed, toch?

Dachten wij ook! Jij kunt dit alles een keer meemaken, met dank aan McDonald’s. Het restaurant stelt zaterdag 3 september tijdens Ajax - Cambuur twee plekjes in hun skybox beschikbaar. Precies die twee plekjes mogen wij verloten onder leden van Ajax Life!

Om kans te maken op deze unieke ervaring, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met donderdag 25 augustus. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaar. 

Prijsvraag: in welk jaar werd de eerste McDonald’s in Nederland geopend?

Niet gewonnen? Niet getreurd. In augustus en september krijg je op vertoon van je SV Ajax Clubcard een gratis McFlurry bij een groot menu. Deze actie is geldig bij deze vijf vestigingen van McDonald’s rondom de Arena:

  • Bijlmerplein 368
  • Muntbergweg 16
  • Spaklerweg 38
  • Sniep 22
  • Develstein 100A

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >