Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken mascottes voor het uitduel bij FC Utrecht!

We zoeken weer spelersmascottes voor een spannende, maar voor Ajax vaak moeilijke uitwedstrijd. We gaan dit keer naar FC Utrecht. Ga jij met ons mee?

08 augustus 2022 - 10:05
Mascotte 1200
Hier zie je ter plekke een droom uitkomen. © De Brouwer

Met de spelers van Ajax het veld oplopen, is voor veel supportertjes een grote droom. Wie weet gaat die droom op zondag 28 augustus in vervulling. Dan speelt Ajax om 12.15 uur tegen FC Utrecht. Waar? In Utrecht!

Wellicht ben jij er dan ook, want we vertrekken nooit zonder onze mascottes. Mocht je winnen, dan breng jij onze helden misschien nog het nodige geluk. Dat is belangrijk, want Ajax heeft het vaak best lastig in de Domstad…

We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/tm 11 jaar) die er heel graag bij zijn in Stadion Galgenwaard. Als je de prijsvraag goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op. Gaaf!

Als jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd . Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten.

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden en hopen op een flinke dosis geluk. Meedoen kan tot en met zondag 14 augustus. De winnaars krijgen een dag later bericht.

Prijsvraag: welke speler van Ajax maakte vorig seizoen het eerste doelpunt in de met 0-3 gewonnen wedstrijd?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag of het clubblad ontvangen? Word dan snel lid van de Ajax Kids Club. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >