Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar AZ-uit?

Ajax gaat op zondag 18 september op bezoek bij AZ voor een hele fijne uitwedstrijd. Het Noord-Hollandse onderonsje staat vaak garant voor spektakel en jij kunt alle actie van dichtbij meemaken. We zijn namelijk op zoek naar mascottes!

29 augustus 2022 - 11:17
Mascottes Utraja 1200
Dit zijn mooie momenten, hoor! © SV Ajax

Lijkt het jou leuk Ajax een keer achterna te reizen en ook nog naast je helden op het veld te staan? Dan moet je vooral even doorlezen. Wij mogen namelijk elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring.

Het balletje gaat zondag 18 september om 16.45 uur rollen in het Afas Stadion. Misschien loop jij enkele minuten eerder wel samen met Steven Berghuis en Brian Brobbey het veld op. Daarvoor moet je natuurlijk wel iets doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met zondag 4 september.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. Ben je al volop enthousiast? Dan is het tijd de prijsvraag te beantwoorden!

Prijsvraag: hoeveel officiële wedstrijden speelde AZ-middenvelder Dani de Wit in de hoofdmacht van Ajax?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag of het clubblad ontvangen? Word dan snel lid van de Ajax Kids Club

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >