Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuw juichduo debuteert op onze wallpaper van Ajax - Groningen

Weet je nog hoe David Neres en Antony elkaar vonden na doelpunten? Steevast tegen elkaar aanspringen om het feestje te vieren. De Braziliaan lijkt in Steven Bergwijn een nieuw juichmaatje te hebben gevonden. Dat levert een fraaie wallpaper op!

15 augustus 2022 - 14:53
Wallpaper 1200
Gaan we deze manier van juichen vaker zien? © Pro Shots

Wie was jouw absolute Ajacied van de Wedstrijd tegen FC Groningen (6-1)? Steven Bergwijn die driemaal scoorde of Antony wiens trukendoos maar niet leeg raakte...? Wij konden niet kiezen wie van de twee een plekje op onze wallpaper verdiende. We kiezen dan ook simpelweg niet, zoals je kunt zien!

Waarom kiezen als je dingen kunt combineren? Ja, nou dan! Met dank aan de twee aanvallers die tegen Groningen met zichtbaar plezier op het veld stonden. Ze vonden elkaar blindelings en vermaakten het publiek. Bergwijn sprak na afloop vol bewondering over het spel van Antony dat veel weg heeft van pingelen op het pleintje.

Onze wallpaper ontstond toen de fotograaf op precies het juiste moment afdrukte. Het levert onderstaande wallpaper op, waarmee jij je mobieltje kunt opleuken. Een nieuw juichduo is geboren hoor! Gaan we dit tafereel vaker zien? We hopen van wel, want dat betekent dat het goed gaat met ons aller Ajax.

Fleur dus snel je telefoonachtergrond op door onderstaande wallpaper te downloaden. Stuur je ons een screenshotje? Vinden we leuk!

WALLPAPER AJAGRO

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >